Renault : Slik blir Renaults nye russer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Slik blir Renaults nye russer
I dag åpnet den internasjonale bilutstillingen i Moskva, og dermed kunne Renault dra sløret av sin nye show-bil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vi fortalte nylig at Renault hadde en ny modell på gang, og vi ble lovet banebrytende design.

I dag er Arkana Show Car avduket, og de fleste vil nok være enig om at «banebrytende» er en overdrivelse.

Dette er designlinjer BMW har hatt i over ti år i X6 og siden X4, som Mercedes lanserte for 2-3 år siden, og som Audi snart innfører på sin nye Q8

Rett og slett SUV / crossover med fem dører og et tak som skråner nedover mot hekken – ikke akkurat banebrytende i 2018.

Renault kaller den en «show car», men den ser jo riktig så produksjonsklar ut med tett slektskap til nyere Renault-modeller som Kadjar, Koleos og nye Megane. Skjønt noen interiørbilder får vi ikke i denne omgangen.

Vi får heller ikke noen tekniske detaljer – annet enn at den står på 19-tommers felger, har høy bakkeklaring og brede hjulbuer. Og at den er klar for hardføre forhold, både når det gjelder veier og klima – viktige faktorer når man beveger seg litt utenfor de største byene i Russland.

At lanseringen legges til Moskva skyldes primært at det var der ideen om en slik modell dukket opp først, og det er der den skal produseres og markedsføres først. Det skjer allerede neste år.

Siden skal den både bygges og selges i Asia og andre verdenshjørner. Noen Europa-planer foreligger ikke, utenom Russland.

Groupe Renault skryter av en markedsandel på nesten tretti prosent i Russland, men da teller de med Lada som de nå er majoritetseier i. Renault hadde i 2017 en andel på 8,5 %, Lada på hele 19,5 prosent.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: