BMW : Snart kommer BMWs nye toppmodell - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
39 bilder i galleri
Snart kommer BMWs nye toppmodell
Den er allerede på banen i racing-utgave, men snart vises også gateversjonen av BMW M8 Coupé. Her får vi en smakebit.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

– Det har ligget i kortene en stund at også den helt nye 8-serien vil få en av alfabetets beste bokstaver i modellbetegnelsen. Den kommende BMW M8 Coupé vil finne sin naturlige plass på vår øverste hylle, sier kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, Marius Tegneby.

Her er racing-versjonen BMW M8 GTE

Med en effekt på nordsiden av 600 hk i en turtallsvillig V8 TwinPower turbomotor, et spesifikt M-tunet understell og en rekke særegne tilpasninger, vil toppmodellen i den nye 8-serien bli en kjøremaskin av dimensjoner, lover BMW.

Ikke minst vil M xDrive intelligent firehjulsdrift, som først ble introdusert med siste generasjon BMW M5, krydre kjøreopplevelsen.

Det innovative M xDrive firehjulsdriftssystemet kombinerer sportsligheten og presisjonen fra bakhjulsdrift med det maksimale grepet firehjulsdrift gir.

Under normal kjøring føres kreftene til bakhjulene, i typisk BMW M-manér. Når det ikke er mulig å få flere krefter ned i bakken gjennom bakhjulene, og behovet for mer grep melder seg, kobles forhjulene sømløst inn gjennom en overføringskasse koblet til girkassen med egen aksling til forhjulene.

Systemet kan konfigureres på en rekke individuelle måter, og puristene kan fortsatt nyte egenskapene til den klassiske bakhjulsdriften ved enkelt å deaktivere firehjulsdriften. Den aktive M-differensialen fordeler kreftene mellom bakhjulene i typisk BMW M-stil.

Kombinert med den nye 8-trinns automatgirkassen M Steptronic, gir det nye M xDrive firehjulsdriftssystemet føreren muligheter for rikholdig kjøreglede, ikke bare på banen, men også under daglig kjøring med varierende kjøreforhold.

BMW M8 Coupé blir lansert iløpet av 2019, etterfulgt av M8 Cabriolet og firedørsmodellen BMW M8 Gran Coupé

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: