Audi A1: Audi med ny nisjemodell - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
43 bilder i galleri
Audi med ny nisjemodell
Audi lanserer A1 Citycarver, en småtøff bil basert på A1 Sportback.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Designmessig gir den inntrykk av å være barskere enn en vanlig A1, og i tillegg til spesialdekor og røffe detaljer får du med rundt fire centimeter ekstra bakkeklaring på kjøpet.

Den ekstra bakkeklaringen oppnås ved 35 mm høyere chassis, mens større hjuldimensjon står for resten. Felgene starter på 16 tommer, men du kan få dem helt opp i 18.

Eksteriøret skal gi inntrykk av offroad-egenskaper og kommer best til syne i fronten som har en grill i matt sort inspirert av Q-modellene. «Skliplatene» i front og hekk er lakkert i en fargetone som imiterer rustfritt stål.

Rundt skjermene og langs sidene er det detaljer i kontrastfarge.

A1 Citycarver har store muligheter for individualisering og kan leveres i ni ulike eksteriørfarger med tak i enten Mythos sort eller Manhattan grått.

Interiøret domineres av et digitalt instrumentpanel med Audis virtuelle cockpit og 10,1-tommers infotainment-skjerm. I tillegg til standard interiør tilbys tre pakker med betegnelse Advanced, Design Selection og S line.

Når det gjelder utforming og utstyrsmuligheter tilsvarer A1 Citycarver en A1 Sportback, noe som inkluderer et bagasjerom på 335 liter og et rikholdig utvalg av tilleggsutstyr, inkludert for eksempel full LED belysning med dynamiske retningslys.

Spoiler på bakluka er standard sammen med spesialfelger, og assistansesystemene inkluderer adaptiv cruise-kontroll og parkeringsassistent samt «pre sense front» som oppdager fotgjengere og syklister, pluss filskiftvarsel.

Audi A1 Citycarver er bestillingsklar fra august og er på plass hos din nærmeste Audi-forhandler i løpet av høsten.

Ved lanseringen tilbyr Audi spesialutgaven Edition One i enten Arrow Grey eller Pulse Orange med 18-tommers felger og sorte detaljer. Hoved- og baklykter er «sotet» og taket og speilhusene er i kontrastfarge. Interiøret er basert på S line. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: