Mini Countryman: Tema med variasjoner - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
38 bilder i galleri
Tema med variasjoner
Jeg har ikke tall på hvor mange Mini-spesialer jeg har sett gjennom årene. I Genève står en Countryman med tilnavnet Park Lane.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den store Minien begynner å trekke på årene, lansert i 2010, selv om den fikk en facelift i fjor. Den var til og med 2014 mest solgte Mini-modell i Norge, men dette kan muligens endre seg nå som den vanlige Mini-modellen også tilbys med fem dører.

I tillegg vil det mot slutten av året komme en ny Clubman som blir vesentlig større enn den første generasjonen, ja, den kan faktisk bli større enn Countryman også. 

Fasjonabelt strøk
Countryman Park Lane henter sin betegnelse fra en av de mest eksklusive gater i Londons Mayfair hvor Mini har sitt eget prestisje-showroom.

Den spiller på design og farger. Lakken heter Earl Grey Metallic og kontrastfargen er Red Oak, den har 18-tommers felger og ALL4 eksteriørpakke.

Interiøret er i Oxide Silver med innslag av Carbon Black i dørtrim og på senterkonsollen.

Blant utstyret inngår xenonlys, sportsseter i delskinn, automatisk klimaanlegg, kjørecomputer, regnsensor, sportsknapp, sportsratt, velurmatter samt oppbevarings- og lyspakke.

Mini Countryman Park Lane tilbys i inntil åtte modellvarianter og kan leveres med både for- og firehjulsdrift, og man kan velge mellom bensin- og dieselmotorer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: