Nå kan du bestille ny Polo

Den norske Volkswagen-organisasjonen åpner nå for bestilling av nye Polo. Kun én variant skal tilbys, men den er til gjengjeld godt utstyrt og skreddersydd for Norge.

Publisert Sist oppdatert

Helt siden første generasjon ble lansert i 1975, har Polo vært en viktig modell for Volkswagen. I høst lanseres en ny utgave, som kan bestilles hos norske forhandlere nå.

– Selv om vi selger en stadig større andel av elbiler, er det fremdeles stor etterspørsel etter vår kjente og kjære småbil. Polo har kvaliteter som gjør den til klassens beste på mange områder. Den er populær både i privatmarkedet og i flåte- og leiebilsegmentet i Norge, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen i Norge.

Nye Polo blir lansert i Norge som én modell: Polo Style 95 hk TSI DSG. Den vil koste fra kr 286 000, eksklusive frakt og leveringskostnader.

– Dette er en komplett utstyrt norgesmodell, med for eksempel LED-Matrix-lykter og automatgir som standard. Den vil bli svært konkurransedyktig, fortsetter Edvardsen-Eibak.

Nye Polo vil ifølge importøren få klassens mest omfattende førerhjelpsystemer.

«IQ.DRIVE Travel Assist» er standard. Det inneholder blant annet «Lane Assist», «Front Assist» med nødbremsfunksjon under 30 km/t, fotgjenger- og syklistgjenkjennelse, tretthetsvarsel og adaptiv cruisekontroll (ACC).

Førerhjelpsystemene kan også utvides med en førerassistentpakke som inneholder «Lane Assist» med blindsonevarsel, automatisk parkeringshjelp, trafikkskiltgjenkjenning og «Pre-Crash»-kollisjonsbeskyttelse for forsete- og baksetepassasjerer.

Nye Polo vil lanseres i Norge i uke 37, men kan bestilles hos norske forhandlere allerede nå.

Les mer om nye Polo og se bildegalleri her.

Powered by Labrador CMS