Kia EV9

Kia EV9 får Plug&Charge

Prisene er klare, lading blir enkelt

Kia har nå offentliggjort prisene på sin store el-SUV, EV9. Den blir første Kia med Plug&Charge.

Publisert

Kia innfører nå Plug&Charge på sine elbiler i Europa. Systemet blir først tilgjengelig på EV9, men skal deretter gradvis fases inn på resten av merkets elbiler.

Denne ladeteknologien gjør at man kan koble seg til hvilken som helst offentlig ladestasjon som tilbyr Plug&Charge uten behov for ekstra identitet som kort eller ladebrikke. Bilen vil kommunisere med ladestasjonen gjennom kontakten, og ladingen starter automatisk.

– Skal vi få alle til å bli med i den grønne bilrevolusjonen og gå over til elbil, må det være enklest mulig. Mange synes det er styrete med kort og apper fra flere leverandører. Nå blir hverdagen enklere for alle som kjører Kia i alle fall, slår kommunikasjonssjef i Kia Bil Norge, Christian Lagaard fast.

Nylig kunngjorde importøren norske priser på det nye flaggskipet som først skal selges i en lanseringsmodell som de omtaler som «fullspekket» og med tre års service inkludert. Denne er priset til 919.900 kroner inklusiv frakt og leveringsomkostninger.

– Denne bilen har størrelsen, rekkevidden, utseendet, hengervekten, komforten, teknologien og ikke minst ladehastigheten som bør kunne få selv etternølerne i både bygd og by til å hoppe ned fra gjerdet og delta i det grønne elektriske bilskiftet, slår Christan Lagaard fast.

Han forteller at de første bilene vil være på plass hos kunder i god tid før jul og at interessen har vært enorm.

Du finner flere detaljer i Kias prisliste her

Kia EV9
Kia EV9
Kia EV9
Kia EV9
Kia EV9
Powered by Labrador CMS