Opel Frontera

Ny Opel Frontera

Kompakt el-SUV kommer til høsten

Opel slipper i dag de første bildene av en ny el-SUV i kompaktklassen som får en klassisk betegnelse.

Publisert Sist oppdatert

Det er i den stadig voksende klassen for kompakte, helelektriske SUV-er Opel nå vil ha et ord med i laget når de lanserer sin nye Frontera.

– Med sin kombinasjon av robust design, romslighet og smarte løsninger sammen med en svært konkurransedyktig pris, tror vi Opel Frontera vil ta plass i en del av markedet der kundene så langt har hatt et begrenset antall modeller å velge mellom, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Reidar Holtedahl.

Bildene av nye Frontera viser den nye blitzen på plass i den karakteristiske Vizor-fronten, noe som tydelig binder den sammen med resten av Opel-familien.

Ryddig

Det moderne utseendet fortsetter i interiøret hvor smart design bidrar til plass og praktiske løsninger. Den heldigitale Pure Panel-cockpiten fra Opel er utstyrt med to 10-tommers skjermer. Heldigvis ser det ut til at brytere for viktige funksjoner er på plass så du slipper å trykke på skjermen.

Frontera fortsetter Opels satsing på seter og sittekomfort. Intelli-Seat-funksjonen i forsetene har en spalte som letter trykket på halebeinet og sikrer enestående komfort selv under lange reiser.

God plass

Til tross for at nye Opel Frontera er en kompakt SUV i B-segmentet, imponerer den med 460 liter bagasjerom, og legger du ned setene øker kapasiteten til 1600 liter. Rails og en taklast på over 200 kilo gir mulighet for å ta med taktelt, kajakker eller andre ting som familien trenger på tur.

Store oppbevaringsrom innvendig gir plass til alt fra nettbrett til sekker og bæreposer. I baksetet finnes det selvsagt rikelig med lademuligheter og integrerte smarttelefonlommer i ryggstøttene til forsetene.

Nye Frontera er ifølge produsenten designet og utviklet i Rüsselsheim med en kjørekarakteristikk som gjør at den trives like godt i byen som ute på landeveien eller tysk autobahn.

Nye Opel Frontera er ventet til Norge etter sommeren. 

Det burde ligge til rette for vesentlig mer suksess enn sist det ble solgt Frontera i Norge ved inngangen til vårt millennium

Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Powered by Labrador CMS