Volkswagens ID-familie
Volkswagens ID-familie

Volkswagen utvider ID-programmet

Volkswagen-importøren utvider modellprogrammet med nye versjoner av ID.3 og ID.4.

Publisert

Harald A. Møller åpner for at kunder kan bestille modellene ID.4 Pro 4Motion og ID.3 Pro S Limited fireseter.

– Vi utvider ID.4-porteføljen med en ny modell med firehjulsdrift som supplement til flaggskipet ID.4 GTX 4Motion. Nykommeren har lang rekkevidde og god ladekapasitet, og er skreddersydd for det norske markedet, sier kommunikasjonssjef i Volkswagen, Lars Joakim Hanssen.

– Vi har stor tro på at denne vil treffe godt blant nåværende og kommende elbileiere som et rimeligere supplement til den mer sporty ID.4 GTX 4Motion.

ID.4 Pro 4Motion er utstyrt med et 77 kWt batteri. Som de andre ID.4-modellene med tilsvarende batteripakke er maksimal ladekapasitet 135 kW, og bilen kan hurtiglades fra 5 til 80 prosent på 29 minutter.

Den nye modellen får økt maksimal tilhengervekt med 200 kg, sammenlignet med ID.4 bakhjulstrekk. Det vil si at den kan trekke 1200 kg.

Med norsk standardutstyr har bilen en rekkevidde på inntil 510 km (WLTP). Startprisen på denne modellen er kr 468.100 inkludert frakt og levering i Oslo.

Volkswagen har allerede åpnet for bestilling av ID.4 Pro 4MOTION. Estimert levering på de første bilene til Norge vil være 1. kvartal 2023. Altså ingen quick fix til dere som står og stanger i elbilkø.

ID.3 med større batteri

Volkswagen gjenåpner også for ID.3 med lengre rekkevidde, gjennom modellen ID.3 Pro S Limited. Eksisterende ID.3 Pro modell har en batteripakke på 58 kWt, mens ID.3 Pro S Limited får en kapasitet på 77 kWt.

Med Limited-modellen tilbyr Volkswagen det de definerer som «en ferdig spesifisert bil» med flere utstyrspakker som standard.

ID.3 Pro S Limited leveres blant annet med Førerassistentpakke der ryggekamera, parkeringsassistent og keyless access er inkludert. Navigasjon, høydejusterbart passasjersete, midtarmlene og skiluke er også en del av standardutstyret.

Veil. pris på denne modellen er kr 398.100 inkludert frakt og levering i Oslo. Estimert levering for ID.3 Pro S Limited vil være 2. kvartal 2023.

Er det rart interessen for brukte biler er skyhøy?

Powered by Labrador CMS