Murrays columbiegg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Murrays columbiegg
Gordon Murray er en legendarisk bildesigner med skjønnheter som McLaren F1 på samvittigheten. Nå forteller han litt mer om sin bybil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Du får bra bakgrunnsinfo om Murray og T25 her

Dersom du nå har lest vår forrige omtale, kan vi gi deg litt flere detaljer om T.25 City Car.

Som hans velkjente sportsbil er også T.25 designet rundt en sentralt plassert førerstol, kalt ”iCentre”. Men der stopper likheten, for den kompakte bybilen kan raskt forvandles og byr på seks forskjellige interiører.

Bilen har plass til tre voksne personer. Den sentrale førerplassen gir god oversikt og styring, men den er også ideell med tanke på et fleksibelt interiør layout.

Og interiøret er noe som gjør dette konseptet langt mer anvendelig enn for eksempel en Smart ForTwo, som kun har plass til to personer og litt bagasje.

I ”shopping-mode” får sjåføren med seg 750 liter bagasje – tilsvarende 6 godt lastede handlevogner.

Bilen har to pedaler og mangler gearspak. I stedet har den knapper hvor du kan velge om du vil geare helautomatisk eller manuelt.

Gordon Murray design er i kontakt med flere interesserte partnere med tanke på å sette den kompakte bybilen i produksjon.

Til sine interessenter tilbyr de også iStream – en produksjonsteknologi oppfunnet av Murrays selskap som gjør investeringen i et samlebånd 80 prosent lavere enn for en normal produsent.

Mulighetene er legio med Murrays T.25 City Car:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: