Chevrolet US : Ny pers på Ringen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
Ny pers på Ringen
Det er alltid pop å være tilskuer til raske runder på Nordsløyfa. Hermed er du invitert av Chevrolet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er en Camaro, med tilleggsbetegnelse ZL1 1LE, som nå har satt ny personlig rekord rundt den 20,8 km lange Nordsløyfa.

Ingen påstand om raskest i verden eller klassen, bare enkelt og greit – raskeste standard Camaro som noen gang har notert en tid på banen.

7.16,04 er tiden, og det er hele 13,56 sekunder raskere enn tiden de satte i fjor. Den gang med en Camaro ZL1 med 10-trinns automatkasse.

– Chassiset har justeringsmuligheter få andre serieproduserte biler kan stille opp med, og det gjør Camaro ZL1 1LE til en utfordrer for mange superbiler, uansett pris, sier Al Oppenheiser, sjefingeniør for Camaro.

Camarao ZL1 1LE har egenskaper man normalt bare finner på racerbiler, inkludert Multimatic DSSV dynamiske dempere, samt perfeksjonert aerodynamikk med detaljer i karbonfiber.

Dekkene er eksklusive Goodyear Eagle Supercar 3R dekk, og motoren en kompressormatet V8 med 650 hester.

Les om Callaways annerledes Corvette

Den raske rundetiden ble satt med chassiset innstilt for optimale ytelser på bane og vanlige produksjonsdekk fra Goodyear.

– Jo mer du pusher, dess mer leverer bilen på banen, sier Bill Wise. Ingeniøren som er ekspert på «ride and handling» var også føreren som satte den nye runderekorden.

(saken fortsetter)

– Bilen ga meg full kontroll, og jeg kunne pushe runde etter runde, konkluderer Wise.

I USA, der bilen kommer i salg fra sommeren, har den en listepris på 69.995 dollar. Vil du ha en på norske skilter må du nok hente den hjem selv.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: