Mini : Hardcore Mini - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
47 bilder i galleri
Hardcore Mini
Mini har med seg en konseptbil til Frankfurt for å friste entusiaster og samlere. Her kan du glemme alt som har med komfort å gjøre.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Mini John Cooper Works GP Concept er bilen for de som elsker de mest ekstreme gokart-egenskapene Mini er så kjent for.

To ganger tidligere har de laget slike ekstremutgaver, Mini John Cooper Works GP i 2012 og før den, Mini Cooper S with John Cooper Works GP Kit i 2006

Begge fantastisk lekne kjøremaskiner, uten snev av komfort, og hver av dem i et opplag på bare 2000 eksemplarer. (Jeg har kjørt dem begge, du kan lese om mine inntrykk ved å klikke på lenkene.)

Her har man strippet en Mini Hatch for alt unødvendig, i tillegg til å legge på ekstra bredde, ny front og hekk, samt senke og stive opp det hele. Og selvsagt har den fått en ekstrem hekkspoiler plassert på toppen av bakluka.

Flesteparten av de nye elementene er utført i karbonfiber for å spare vekt, noe som også gjelder interiøret som er strippet for alt man ikke har bruk for når man skal leke seg på bane.

Veltebur er på plass sammen med to lavt monterte bøtteseter med fempunkts belter. Her finner du ingen girspak, den funksjonen ivaretas via hendler på rattet.

Ikke et ord om motoreffekt, men regn i alle fall med et tyvetall flere hester enn de 231 som sitter under panseret i en vanlig John Cooper Works.

Og hvis du lurer på 59-tallet, så skriver det seg fra året Mini ble født, 1959.

Dersom muskelbiler ikke er din greie, men du foretrekker elbiler i stedet, så kan du jo sjekke ut konseptet som gir en forsmak på hva Mini skal lansere i 2019

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: