Seat : Stian Paulsen debuterer i ny serie - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Stian Paulsen debuterer i ny serie
Stian Paulsen skal i år konkurrere i den nystartede serien TCR Europa. De første løpene kjøres i helgen, men Fredrikstad-gutten har foreløpig ikke fått start på motoren.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Bilen er den samme han har konkurrert med de siste sesongene, men i år har den byttet navn fra Seat Leon til Cupra TCR i forbindelse med at Seat har etablert Cupra som eget merke

Før avreise med Kiel-fergen mandag hadde vi en prat med Stian, og da fortalte han at motoren i den nyoverhalte bilen ikke startet.

– Men vi regner med det ordner seg når vi kommer frem til Paul Ricard i Syd-Frankrike. Der får vi også noen nye deler som skal på plass før treningen starter på fredag, fortalte den evige optimisten til BilNorge.

Det har vært en hektisk innsats for å få bilen klar, for i tillegg til å kjøre bilen drifter også Stian sitt eget team og står selv for mesteparten av finansieringen.

– Ambisjonene for helgen er å få med seg noen poeng, men det blir tøft nok ettersom vi ikke har fått testet i det hele tatt før sesongstart. Konkurrentene mine har testet mye, og det tar dessverre tid for meg å ta igjen, sier Stian.

Det er påmeldt 26 biler fordelt på syv merker til helgens løp på Paul Ricard. Det kjøres to frie treninger á en halvtime fredag.

Lørdag kl. 9.55 kjøres kvalifiseringen, og det er det viktig å skaffe seg en best mulig startposisjon for løpene som kjøres lørdag kl. 14.40 og søndag kl. 15.50.

Les mer om Stian Paulsen og TCR Europa i vår forhåndsomtale

Du kan følge løpene live på: http://tcr-series.tv/

Stian Paulsen på BilNorge.no: www.bilnorge.no/stianpaulsen

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: