Knallstart for Paulsen

Stian Paulsen kjørte i helgen sine to første løp i årets Seat Leon Eurocup. Bedre start på sesongen kunne han ikke drømt om.

Publisert Sist oppdatert

Stian Paulsen kunne innkassere en seier og en tredjeplass i helgens løp og leder dermed Seat Leon Eurocup:

Løpene ble kjørt på tyske Nürburgring, og Stian har gjennom hele helgen satt meget gode tider. Han var raskest på fredagens trening, men måtte nøye seg med sjette beste tid i kvalifiseringen.

Han kom imidlertid sterkt tilbake og tok en tredjeplass i lørdagens løp. Enda bedre gikk det i søndagens løp da nordmannen kunne innta øverste trinn på seierspallen. Han var den eneste som klarte to pallplasser og innehar dermed ledelsen i serien med 16 poeng.

- Jeg er meget fornøyd, det smakte herlig med en seier. Vi må bli enda bedre på slutten av løpene, jeg slet litt med å holde tempoet oppe i dag, sier Stian.

- Vi har jobbet dag og natt de siste tre månedene, så gårsdagens pallplass og dagens seier er den perfekte måten å starte sesongen på, og det er deilig å få betalt for innsatsen. Hjemturen til Norge blir ikke så lang med disse resultatene i bagasjen, sier en fornøyd Stian Paulsen som drifter sitt eget lille team med teknisk støtte fra en kameratgjeng.

Neste løp kjøres i helgen 23.-25. mai på Salzburgring i Østerrike.

Powered by Labrador CMS