Bentley : Bentley klar for ny innsats - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Bentley klar for ny innsats
Bentley har i dag annonsert at de kommer tilbake til Le Mans for å forsvare sin 3.plass i fjorårets løp. Men i 2003 er kun øverste trinn på pallen godt nok.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Teamet har utstyrt bilen med en helt ny motor foran årets løp. Det er en 4-liters twin turbo som er unik for Bentley selv om den er utviklet i tett samarbeid med ingeniørene hos Audi som har produsert vinnerbilene de to siste sesongene. Motoren er ikke klar for testing før i mars, og derfor har teamet bestemt seg for å bare stille med én bil i årets løp. Men de skal teste mye gjennom sesongen med det som mål å stille med to biler neste sesong.

”Vi vet at det er et stort potensial i videreutvikling av chassiset, så vi har til hensikt å stille med neste generasjon EXP Speed 8 for 2003,” sier Bentley-sjef Franz-Joseph Paefgen. ”Med neste årets bil er planen å være fullt ut konkurransedyktige når vi stiller opp på Sebring og på Le Mans.” Hvor konkurransedyktige de blir avhenger nok i stor grad av om søsterfirma Audi stiller til start eller ei.

Førere i årets bil blir kjente sportsvognførere som Andy Wallace, Butch Leitzinger og Erik van de Poele som alle besitter bøttevis med erfaring fra tidligere deltagelser på Le Mans og andre motorsportarenaer. Det var for øvrig de samme tre som rattet seg inn til fjorårets pallplassering.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: