Audi : Audis telt-tur - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
14 bilder i galleri
Audis telt-tur
Audi tar Wörthsee-festivalen virkelig på alvor. To konsepter og 10 produksjonsmodeller skal de vise. Et telt er kanskje det mest spektakulære på deres stand.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Vi kan visst glemme at Wörthsee startet som en festival for tilhengere av de kjappeste Golfene.  Hele Volkswagengruppen invaderer selskapet nå, det er vel bare Bentley og Lamborghini som holder seg unna.

Audi har en kjempestand der i år, på 2000 kvadratmeter, så vi snakker vel mer om en bilutstilling nå, enn om en rockefest med burning i bakgrunnen.

Blant det de viser er en A3 Clubsport med en 2,5 TFSI motor på 525 hk – det betyr voldsomme 212 hk/liter og det er ikke SÅ lenge siden dette var i Formel 1 territorium.

Med en vekt på 1527 kg lyder 3,6 sekunder til 100 som veldig sannsynlig og en toppfart på 310 km/t ser jeg heller ikke bort fra.

Les også: GTI Roadster - fra spill til virkelighet

Blant andre biler hat Audi også tatt med seg for eksempel Audi TT quattro sport concept eller den nye S1, en skikkelig lommeracer.

Men det som fattet vår interesse mest var et telt.

Telt til å hekte på biler med stor bakluke er ikke akkurat nytt, den norske SAAB-importøren fikk for eksempel fremstilt ganske mange slike da de første Saabene med slikt karosseri dukket opp.

Men dette Audi-teltet virker enda smartere.

Det later til å være enkelt både å feste til og demontere fra bilen, og det kan, forteller Audi, reises i løpet av syv minutter. Det er nemlig delvis pumpet opp og en innebygget luftkompressor sørger for oppstillingen.

Det er dessuten såpass solid konstruert at det holder stand mot en vindstyrke på 60 km/t.  Skikkelig villmarksstoff.

Dette er vel noe vi kan kalle både en innovasjon og et framskritt? 

Og veldig bra tilpasset Wörthersee.  På tross av en økende jålefaktor der, er omradet fremdeles sterkt preget av camping.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: