Peugeot : Her er en helt ny Peugeot - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Her er en helt ny Peugeot
SPIONBILDER: Peugeot er i ferd med å utvikle en helt ny modell som skal inn i en ny nisje.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Nye modeller som 208 og 308 har gitt suksess de siste årene, og crossoverne 2008 og 3008 har demonstrert at Peugeots kunder er mer opptatt av plass og fleksibilitet enn av typisk SUV-fremkommelighet.

Og det skal kundene i enda større grad få med den nye 7-seteren 6008 som nå er under utvikling som erstatning for dagens 5008.

Fra P87 til 6008
PSA har bekjentgjort at en ny modell med kodenavn P87 skal produseres ved den franske La Janais-fabrikken i Rennes fra 2016, og franske kilder bekrefter nå at dette er 6008 som her er observert under kuldetest i svensk Lappland.

Bilen henter designtrekk fra SXC Concept som sto utstilt i Shanghai i 2011

Den skal bygges på EMP2-plattformen som også benyttes for C4 Picasso  / C4 Grand Picasso og skal ligge under trillingene Citroën Space Tourer, Peugeot Traveller og Toyota Proace

Forhjulsdrift
Denne plattformen er aldri benyttet til biler med firehjulsdrift, så det er sannsynlig at 6008 kun blir forhjulsdrevet.

Fabrikken i Rennes bygger i dag kun lavvolum-modeller som Citroën C5 og Peugeot 508, så staben der er nok glade for å få en ny modell på båndet. Men 6008 vil også bli bygget i Kina, et marked som er i ferd med å passere Frankrike i volum for PSA.

Salget av 6008 starter ifølge våre rapporter i 2017, og PSA jobber med en ny bensin-hybrid drivlinje (i stedet for dagens dieselhybrid) som skal være klar i 2019. Det kan også åpne muligheten for elektrisk firehjulsdrift.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: