Nissan : Nissan i Star Wars - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
37 bilder i galleri
Nissan i Star Wars
Nissan har forstått dette med bilshow. Utstillingen i Los Angeles klarte de i hvert fall å gjøre til et skikkelig show, med tema Star Wars. Ikke for første gang.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

I USA er det like før den nye Star Wars filmen, The Last Yedi, skal ha premiere. Dermed linket Nissan seg opp mot Lucasfilm og har gjort et gjennomført desember-tema. 

Standen i Los Angeles var gjennomført Star Wars, med seks biler som var jålet opp som kjøretøy for verdensrommet. Men samtidig bruker de Augmented Reality med Star Wars tema hos alle de store Nissan-forhandlerne i USA.

Bilene ble bygget opp hos Vehicle Effect i Brubank – det var de som lage Ecto-1 for den nye Ghostbuster-versjonen, og som har jobbet med en rekke av F&F filmene.

Her har de ved hjelp av designerne fra Lucasfilm åpenbart greid å dekke det meste fra den kjente X-vinge formen og hodet til BB-8 som stikker ut, til en Kylo Ren-aktig Maxima stapp full av Sith-energi.

(Sorry – jeg er ute på dypt vann her, men jeg lener meg på en som sier hun vet).

Det er tre Maxima som er brukt, sammen med en Altima, en Rogue og en Rogue sport – ingen er til å kjenne igjen.

Og alle er betraktelig mer bearbeidet enn Nissans første Star Wars forsøk på LA i fjor

Da var det filmen som hadde samme navn som en av Nissans amerikanske versjoner som skulle feires.

Filmen het "Rogue One: A Star Wars Story." Og da var det jo ganske naturlig å pimpe opp en Rouge. De viste den på utstillingen, men den var ikke mer ekstrem enn at de bygde 5.000 eksemplarer av den som de døpte Rogue One Star Wars Edition.

Til nesten 2.000 dollars ekstra.

Noe slikt skal ikke Star Wars-fans vente seg denne gangen. Bilene står der, men de er ikke til salgs, og det vil aldri bli bygget noen tilsvarende.

Med mindre du kommer med en stor neve dollar og banker på hos Vehicle Effect da. Da går det i hvert fall an å snakke om det.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: