Audi : Fremtiden har startet i Ungarn - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
Fremtiden har startet i Ungarn
Audi har startet produksjon av elmotorer ved anlegget i Györ, Ungarn. Fabrikken blir en viktig brikke i Audis omstillingsprosess.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Audi har bygget biler og motorer i Ungarn i snart 25 år. Nå skal anlegget lede an i utviklingen av fremtidens drivlinjer.

Selskapet har investert et tosifret millionbeløp i euro. Fabrikken med et areal på 8500 kvadratmeter er bygget opp i løpet av et år og skal sysselsette 100 personer i startfasen.

Produksjonskapasiteten er fra oppstart 400 elmotorer om dagen, men denne skal gradvis trappes opp. De 100 arbeiderne jobber i dag kun ett skift, men snart skal ytterligere 30 ansettes for å drifte tre skift.

Det benyttes ikke tradisjonelle samlebånd, men «produksjonsøyer» der robotiserte kjøretøy frakter motorene rundt til de forskjellige arbeidsstasjonene.

Første bil som får glede av de nye motorene er e-tron som benytter to av dem, en på hver aksel. Selve bilen skal bygges i Belgia.

Audi Ungarn er en viktig brikke for konsernet. I fjor ble det produsert nesten to millioner motorer her, fordelt på seks ulike bensinmotorer og tre dieselvarianter med effekter fra 86 til 639 hestekrefter.

6000 ansatte bygger hver dag 9000 motorer for 32 ulike fabrikker i Volkswagen Gruppen.

I tillegg produseres TT (inkludert TTS, TTRS) i begge karosseriformer, samt A3 Cabriolet og Sedan her. Totalt sysselsetter Audi Ungarn 12.300 medarbeidere, og de er blant Ungarns største selskaper når det gjelder omsetning og eksport.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: