Volkswagen e-up!: Så lenge fikk Skoda briljere - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Så lenge fikk Skoda briljere
Volkswagen vil fra høsten tilby en oppgradert e-Up med vesentlig mer rekkevidde enn dagens modell.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Skoda presenterte i går sin første elbil, og vi kommenterte at den fikk så mye lengre rekkevidde enn fetteren fra Wolfsburg. Nå blir den tatt igjen.

Den populære småbilen Volkswagen e-up! kommer i en oppdatert utgave med inntil 260 km rekkevidde (basert på WLTP testsyklus). Modellen får beskrivende nok betegnelse Volkswagen e-up! Range.

Det er planlagt å åpne for bestilling av Volkswagen e-Up! Range høsten 2019, men leveringene starter først fra januar 2020, forteller Volkswagen i en pressemelding.

De tilføyer imidlertid at dagens e-Up! med inntil 133 km rekkevidde (160 km NEDC testsyklus) er tilgjengelig for prøvekjøring og omgående levering hos Volkswagen-forhandlerne i dag.

Og, nærmest selvsagt når en ny elbil skal på markedet, så må det åpnes en egen interesseliste på Volkswagen.no hvor interesserenter kan melde seg på.

Her vil det ifølge importøren bli gitt informasjon om priser og åpning for salg av e-up! Range. Så vidt jeg kan se er det ikke snakk om noe depositum på denne siden.

Volkswagen e-up! har siden introduksjonen i 2013 og faceliften i 2016 blitt en populær elbil i Norge, fordi den er et godt valg for kunder som ønsker en sprek, sikker og moderne elbil. Så langt har Volkswagen-forhandlerne i Norge utlevert rundt 8000 e-up!.

Per i dag tilbys for omgående levering følgende modeller; innstegsmodellen e-up! Entry som koster fra 173.100 kroner samt e-up! High fra kr 208.500.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: