Skoda : Skoda er tidlig ute - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Skoda er tidlig ute
Foreløpig er den kun vist som konsept, men Skoda åpner for at du kan forhåndsbestille deres første el-SUV halvannet år før den kommer på markedet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er gått fullstendig inflasjon i reservasjonslister for kommende elbiler, og her kommer nok en når Skoda åpner for reservasjon av merkets første SUV bygget på den nye MEB-plattformen.

Vi fikk en forsmak på bilen gjennom Vision iV på Genève-utstillingen, men om det er én ting som er helt sikkert, så er det at produksjonsmodellen vil se ganske annerledes ut enn konseptet.

Skoda antyder en moderne bil med god plass, smarte løsninger og gunstig pris. I tillegg til at den skal skille seg ut gjennom attraktiv design.

De bekrefter at bilen får bakhjulsdrift som standard, men at den også blir tilgjengelig med firehjulsdrift. Rekkevidden etter WLTP-standarden oppgis til 500 kilometer, noe høyere enn det Volkswagen planlegger for sin ID.3

Importør Harald A. Møller åpner i dag for forhåndsbestilling mot et depositum på 5000 kroner. Etter gjennomført betaling får potensielle kunder tilsendt et kønummer, men må fortsatt smøre seg med en god porsjon tålmodighet.

Først mot slutten av 2020 kan de første kundene parkere sin foreløpig navnløse Skoda i garasjen.

– Vi kan foreløpig ikke si noe om prisen, det må vi vente med til lanseringen. Men vi forventer mye bil for pengene i god Skoda-tradisjon også på produksjonsmodellen, sier Thomas Meiner, direktør for Skoda i Norge.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: