Hyundai Tucson: N Line gir sprekere utseende - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
N Line gir sprekere utseende
Hyundai bruker N-betegnelsen på sine sportslige modeller. Men nå blir også N Line en utstyrsbetegnelse.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Mens BMW har sin M, fester Hyundai en N til sine sprekeste modeller. Eller til utstyrspakker som gjør at bilen ser sprekere ut enn den faktisk er.

Første modell ut i Norge med den nye utstyrsbetegnelsen er den mellomstore SUV-en Tucson, men importøren avslører at det vil komme flere modeller med N Line utstyr i tiden fremover.

Nye Tucson med firehjulsdrift er utstyrt med en mild hybrid drivlinje med kombinasjonen diesel- / elmotor, og det er denne som nå blir aktuell med N Line i Norge.

Tucson selges allerede med en omfattende utstyrspakke. Derfor er pristillegget for å få bilen N-utstyr svært beskjedent – kun 6000 kroner. Det eneste man eventuelt kan velge i tillegg er panorama soltak med en prislapp på kr 10.000.

– En veldig sporty, tøff og elektrifisert familie-SUV med en vanvittig utstyrsliste og N Line-pakke koster rundt en halv million kroner, og det tror vi treffer norske familier godt, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Blant utstyret som inngår i N Line er spesialutformet front, hekk og sideskjørt, doble eksosrør, 19-tommers spesialfelger, sportsseter i skinn / semsket med røde kontrastsømmer, pedaler i metall, sort taktrekk med mer.

Veiledende priser for Tucson N Line

Tucson hybrid Teknikk

kr 488.000

Tucson hybrid Panorama

kr 498.000

Tucson hybrid Teknikk N Line

kr 494.000

Tucson hybrid Panorama N Line

kr 504.000

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: