BMW 1-serie 2014
Foto: Carparazzi©
BMW 1-serie 2014
Foto: Carparazzi©
BMW 1-serie 2014
Foto: Carparazzi©
BMW 1-serie 2014
Foto: Carparazzi©
BMW 1-serie 2014
Foto: Carparazzi©

BMW fornyer 1-serien

Det er bare et par år siden den ble lansert, men nå er BMW allerede i gang med et ansiktsløft for 1-serien.

Publisert Sist oppdatert

BMW har stor suksess i mellomsjiktet med 3- og 5-serie, men de sliter mer når de gjelder de største og minste modellene sine. 7-serien selger ikke like bra som S-Klasse, og i kompaktklassen er ikke BMWs unike kjøreegenskaper like viktig for kundene.

Selv om den kom på markedet i 2011 er BMW allerede i ferd med å oppdatere 1-serien. Og det skal sies at meningene om bilens design er delte.

Våre venner i Carparazzi kom over denne bilen, og selv om den er godt kamuflert mener de å ha oversikt over hva som skjuler seg under den psykedeliske folien.

Endringen i eksteriøret vil trolig begrense seg til de «myke» regioner, som støtfangere, grill og lykter. Dette er de mest diskuterte detaljene på dagens modell, men bildene gir oss lite konkret om hva endringene vil bestå i.

Også i Norge er salget av 1-serie relativt beskjedent. Ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken er det ved utgangen av juli registrert 693 1-serie.

Bestselger blant premium-modellene i kompaktsegmentet er Volvo V40 (2122) foran Mercedes A-Klasse (1306) og Audi A3 (1175). Men alle disse er for parenteser å regne sammenlignet med Golfs 4518 registreringer i samme periode.

Powered by Labrador CMS