BMW 3-serie
Foto: Carparazzi©
BMW 3-serie
Foto: Carparazzi©
BMW 3-serie
Foto: Carparazzi©
BMW 3-serie
Foto: Carparazzi©
BMW 3-serie
Foto: Carparazzi©

BMW oppgraderer

BMW foretar snart en oppgradering av 3-serien for å møte nye konkurrenter.

Publisert Sist oppdatert

Dagens 3-serie har bare vært på markedet i to år. Men med ny Mercedes C-Klasse i fjor, og ny Audi A4 på vei i løpet av året, tar BMW noen grep for å gjøre sin utfordrer i denne klassen mer up-to-date.

De utseendemessige endringene blir beskjedne, litt kosmetikk i front og hekk, og nye lykter – trolig med LED-teknologi som erstatning for dagens Xenon. Men på det tekniske planet blir endringene mer dyptgripende.

BMW vil blant annet innføre sine nye tresylindrede motorer som et nytt alternativ i 3-serien. I fremtiden vil disse 1,5-literne sitte i en rekke av konsernets modeller – fra Mini, via 1-, 2-, 3- og 4-serien og opp til 5-serien. Selv toppmodellen i8 har jo en 1,5-liter.

En annen nyhet på neste 3-serie blir eDrive, BMWs plug-in hybridsystem (som i bilen på bildene her). Det skal jo etter hvert finne veien til alle modellserier.

Det siste på sikkerhets- og underholdningsfronten blir tilgjengelig som standard- eller ekstrautstyr, og BMW-eiere får tilgang til stadig nye hjelpemidler gjennom Connected Drive som leter opp ledige parkeringsplasser, fikser bord på restaurant osv.

Powered by Labrador CMS