BMW 6-serie Cabriolet
Datamanipulasjon: Carparazzi©
BMW 6-serie Coupé
Foto: Carparazzi©
BMW 6-serie Coupé
Foto: Carparazzi©
BMW 6-serie Coupé
Foto: Carparazzi©
BMW 6-serie Coupé
Foto: Carparazzi©
BMW 6-serie Coupé
Foto: Carparazzi©

Ny BMW 6-serie på vei

Her er neste generasjon BMW 6-serie Coupé foreviget under testing like ved BMWs hovedkvarter i München. Den skal debutere senere i år.

Publisert Sist oppdatert

I november viste vi bilder av en 6-serie Cabriolet som ble testet ut i vinterlige omgivelser. Nå har fotografene til Carparazzi kommet over coupéen i mer hjemlige omgivelser, nær München.

Dessverre er bilen godt kamuflert med BMWs psykedeliske dekor, men vi kan likevel avsløre en del detaljer.

Mer beskjeden

Som nye 5- og 7-serie som den deler plattform med, har også neste generasjon 6-serie fått en nedtonet design sammenlignet med dagens modell. Ikke minst gjelder det hekkpartiet, med den spesielle løsningen for koffertlokket – en av Chris Bangles omdiskuterte spesialiteter.

LES: Våre prøvekjøring av ny 5-serie

LES OGSÅ: Vårt første møte med ny 7-serie

Ny plattform betyr også ekstra akselavstand, og de ekstra centimetrene vil sannsynligvis BMW omsette i ekstra komfort – spesielt for de som skal oppholde seg i baksetet.

6-serie Cabriolet som vi har sett spionbilder av tidligere, ser ut til fortsatt å være utstyrt med kalesje for kalde og våte dager. Men det er mulig vi lar oss lure, og at også den modellen får en automatisk hardtop slik tilfellet er med siste generasjon Z4 og 3-serie Cabriolet.

SE: Spionbilder av 6-serie Cabriolet

Som dagens modell får også nye 6-serie tre potente motoralternativer, med det kan være man velger andre betegnelser enn dagen 630D, 630i og 650i. Noe senere kommer en ny M6 for de som er opptatt av ekstreme ytelser.

Modellen skal etter våre opplysninger i salg fra slutten av 2010, så sannsynligvis blir Paris-utstillingen til høsten arena for den offisielle verdenslanseringen.

Powered by Labrador CMS