Audi S7
Foto: Carparazzi©
Audi S7
Foto: Carparazzi©
Audi S7
Foto: Carparazzi©
Audi S7
Foto: Carparazzi©
Audi S7
Foto: Carparazzi©
Audi S7
Foto: Carparazzi©

Luksus med muskler

Både høyre og venstre hjernehalvdel kan benyttes for å velge en Audi A7. Den er en rommelig fireseter med høy grad av komfort og sportslighet. Nå er mer potente utgaver i støpeskjeen.

Publisert Sist oppdatert

Audis nye firedørs coupé, A7, leveres med fire alternative motorer, to for diesel og to for bensin. Effekten er fra 204 til 300 hestekrefter. Men nå kan våre spionfotografer avsløre at sprekere utgaver på gang.

Først vil det komme en S7 som er avbildet på disse bildene, siden kommer med stor sannsynligvis også en RS7 som løfter den store Audi-coupéen til et nivå nær Porsche Panamera, hvor erkerival Mercedes også har sin AMG-versjon av CLS.

Når RS-utgaven kommer, kan det være snakk om ytelser på over 550 hk dersom Audi velger å fortsette med sin V10, eller monterer en stor nok turbo på en V8er.

Men foreløpig må vi nøye oss med en S7 – det er den som er avbildet her, nærmest uten kamuflasje.

Den avslører seg på store luftinntak, mindre bakkeklaring, solid dimensjonerte felger og dekk samt to doble eksosrør, typiske kjennemerker for Audis S-modeller.

LES: Vår prøvekjøring av Audi A7

Hva som skjuler seg under panseret er foreløpig en godt bevart hemmelighet, men sannsynligvis dreier det seg enten om en normalt pustende 4,2-liters V8, alternativt en 3,0-liters V6 med turbo.

Uansett konfigurasjon snakker vi om en effekt på drøye 400 hester. Høstens Frankfurt-utstilling kan være en glimrende anledning til å lansere Audi S7. Vi venter i spenning.

Powered by Labrador CMS