Det skjer i helgen

Grenland bilmesse er tilbake

For tredje året på rad samles regionens merkebilforhandlere til Grenland Bilmesse i Skien Fritidspark helgen 11. og 12. november. Årets messe blir større enn noen gang, nytt av året er et eget område for varebiler og besøk av en helt spesiell bil, til glede for store og små. Og best av alt – inngangen er helt gratis.

Publisert Sist oppdatert

Grenland Bilmesse gir deg muligheten til å oppleve biler fra hele 14 forskjellige merkebilforhandlere under ett og samme tak. På denne måten kan du prøvesitte, drømme, bestille, sammenligne og rett og slett føle deg fram til din neste bil på ett og samme sted, uavhengig av forhandler, og slippe å reise rundt til mange forskjellige steder.

Arrangør Ole Martin Holthe i Liaison Holthe.com AS og Bilmesser.no har fulle dager med å gjøre klart til en bilopplevelse for hele familien.

– Dette er et morsomt arbeid, og det er all grunn til å glede seg til helgen. Det er stor stas å fylle hele 3300 kvadratmeter med bil for store og små, sier Holthe.

Varebiler og barneparkering

Messen har tidligere bare dreid seg om nye personbiler, men i år får du også oppleve varebiler.

– Vi har til og med laget en egen bemannet barneparkering slik at man kan ta med hele familien og samtidig få egentid til å sjekke ut alle de nye bilene som er der. Det er også spesielt stas at Opplæringskontoret for bilfag har med seg en egen opplæringsbil og lærlinger som kan forklare og vise faget, fortsetter messegeneralen.

Grenland Bilmesse har blitt arrangert siden 2021 og har hatt rundt 3000 besøkende hvert år siden oppstarten. Selve messen er gratis for alle besøkende og kan by på hele 20 forskjellige utstillere totalt. En av de med størst stand er Bertel O. Steen Telemark.

Fakta: Grenland Bilmesse

Grenland Bilmesse 11. – 12. november i Skien Fritidspark

Åpningstider: Lørdag 11:00 – 16:00 Søndag 12:00 – 16:00

Gratis inngang. Sikre billett på bilmesser.no

Totalt 20 utstillere, hvorav hele 14 merkebilforhandlere

Utstillere:

Solberg Bil

Autostrada

Mobile

Porsche Center Porsgrunn

Polestar

Bertel O. Steen

Toyota Grenland

Kars

Bilia

StarBil

Gumpens Auto

Grenland Bil-Service

Eget Varebil-område

Opplæringskontoret for Bilfag

Elektro4

Politibil

Barneparkering

Kiosk og cafe

Ramstad Bakeri

Tesla

Salgs- & Markedssjef, Thomas Myrtvedt har vært med i alle år og forteller:

– Vi gleder oss stort til å bli med på årets Bilmesse! Årets stand er stor slik at vi kan vise det brede spekteret vi har av biler. Vi har med oss populære biler fra både Peugeot og Mercedes-Benz. Som i fjor kommer det også noen godbiter på besøk, blant annet Mercedes-AMG G 63 4x4²! Dessuten har vi med oss tre høyaktuelle varebiler!

En annen aktør som gleder seg, er KARS som siden i fjor har byttet navn fra Bruktbilforum.

Bedriftsutvikler i KARS, Stian Vegelbo gleder seg:

– Vi i KARS har flere nyheter siden i fjor. Vi forhandler nå Subaru og har Solterra med på messen. I tillegg har vi startet KARS Bedrift som retter seg mot storbilkunder, og dette ser vi frem til å fortelle nysgjerrige besøkende om.

Nytt av året er et eget dedikert område for Varebil hvor man kan se hele 11 forskjellige typer fra forskjellige forhandlere. Og som en ekstra opplevelse har arrangøren også fått tak i en vaskeekte amerikansk politibil – sist sett på TV2s program Broom for bare en uke siden.

Bilder fra Grenland Bilmesse 2022
Bilder fra Grenland Bilmesse 2022
Bilder fra Grenland Bilmesse 2022
Bilder fra Grenland Bilmesse 2022
Bilder fra Grenland Bilmesse 2022
Bilder fra Grenland Bilmesse 2022
Bilder fra Grenland Bilmesse 2022
Bilder fra Grenland Bilmesse 2022
Powered by Labrador CMS