UT PÅ TUR: Electric Way og Voyah er klare for sommerturne på bl.a. utvalgte Circle K-stasjoner i Norge. Fra venstre markedsdirektør Victoria Allers Wismer, Ismat Malekzai (Circle K Ålesund) og Karoline Tandberg (Event Manager)

Sør-Norge rundt:

Voyah på sommerturne

Voyah er ett av flere nye bilmerker lansert i Norge de siste årene. Nå drar de på sommerturne for å treffe nordmenn på hjemmebane.

Publisert Sist oppdatert

Voyah har vært på plass i Norge i et drøyt år og har 11 showrom rundt om i Norge. I sommermånedene vil en karavane bestående av seks Voyah Free-biler besøke alle disse lokasjonene, men i tillegg har de aktiviteter på utvalgte Circle K-stasjoner.

– Bilene er kledd i helt nye farger inspirert av det nordiske lyset, og de kan både oppleves på nært hold og prøvekjøres. I tillegg har vi med oss to fargevariasjoner av den nylanserte, Voyah Free Black Line. En av disse gis også bort gratis til en heldig vinner av en Explore Tour-konkurranse, sier Victoria Allers Wismer, markedsdirektør i Electric Way!

– Målet vårt er at sommer-Norge skal få en hyggelig Voyah-opplevelse

I tillegg til konkurranser kan publikum også forvente seg alt fra foredrag med Aleksander Gamme (i showrommene) og aktiviteter for hele familien.

– Som en relativt fersk aktør i det norske bilmarkedet, er det viktig for oss å møte folk og få dem selv til å teste ut hvor komfortabel denne bilen faktisk er å kjøre. Vi tror det beste er å treffe dem der de bor, og ettersom vi er så heldige å ha et ustrakt nettverk av salgssteder mener vi at en skikkelig sommerturne er hyggelig for alle parter, sier Wismer.

Her kan du møte Voyah Explore Tour i løpet av sommeren 2023:

09.-10. juni: Drammen (VOYAH-showroom + Circle K)

12.-13. juni: Telemark/Skien (VOYAH-showroom + Circle K)

14.-15. juni: Sarpsborg (VOYAH-showroom + Circle K)

16.-17. juni: Hamar (VOYAH-showroom + Circle K)

19.-20. juni: Gjøvik (VOYAH-showroom + Circle K)

21.-22. juni: Hønefoss (VOYAH-showroom + Circle K)

26.-27. juni: Oslo/Bærum (VOYAH-showroom + Circle K)

28. juni: Lillehammer (Circle K)

29.-30. juni: Trondheim (VOYAH-showroom + Circle K)

06.-08. juli: Sandefjord

09.-11. juli: Kragerø

12.-14. juli: Tønsberg

18.-20. juli: Arendal

21.-23. juli: Risør

09.-10. august: Vestfold/Holmestrand (VOYAH-showroom + Circle K)

14.-15. august: Oslo/Alnabru ((VOYAH-showroom + Circle K)

Powered by Labrador CMS