Nå er det D vi har oppdatert - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Nå er det D vi har oppdatert
Visste du at De Tomaso hadde en norsk forhandler i en kort periode? Eller at over 100 rumenske Dacia bar norske skilter på 80-tallet? At hele 3 bilimportører har representert et så smalt merke som Dennis her til lands? At engelske Daimler har blitt tatt inn til Norge i snart 103 år? For ikke å snakke om at Dodge ble bygget på Strømmens verksted?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Dette og mer til får du vite mer om hvis du går gjennom bilmerker som begynner på D i vårt oppslagsverk om bilmerkenes historie. Merkene Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, Daimler, Dennis, De Tomaso og Dodge har alle fått tilføyelser som har med vårt hjemlige marked å gjøre. For samtlige av disse merkene gjelder det navngitte importører, for mange av dem oppgir vi også salgstall, salgsutvikling med stikkprøver på markedsandeler og/eller merkets beholdning i den norske bilparken i dag. Alt dette ved hjelp av tall fra bl.a. Opplysningsrådet for Veitrafikken.

Vi har med andre ord oppdatert og oppgradert alle merker som begynner på D med nye detaljer. Detaljer som gjør at du ikke finner maken til opplysninger om biler i Norge på andre nettsteder enn bilnorge.no. Hvilket selvsagt også er hensikten vår. God lesning!

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: