Baklengs på Monza - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Baklengs på Monza
Selvfølgelig måtte det komme: Super-SUV-er fra ukjente skredderverksteder. Møt Palladium fra Aznom – og les det merkelige merkenavnet baklengs!
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Aznom har vært i virksomhet i mange år. Først og fremst med å bygge om biler

«Her har vi ingen katalog» skriver de. «Bare mange nydeligste materialer og fagfolk som vet hvordan de skal få det beste ut av dem».

De har gjort det meste fra Pagani til Caterham Se7en.

Men i tillegg til skinn og trevarer jobber de også med det mekaniske. De har for eksempel bygget om en Fiat 500 av den nye generasjonen og lagt en hypertrimmet Abarth-motor rett bak førersetet.

Ingen grunn til å supplere de spesifikasjonene med et førsteklasses stereoanlegg.

De har i stor grad jobbet med en annen drømmefabrikk, et designstudio som heter Camal – italiensk det også selvfølgelig, og dagens bil er et forslag fra disse to kammeratene.

Det er begrenset med detaljer her, bortsett at det snakkes om en twin turbo bensiner på 680 hk, og seks meters lengde og 2- eller 4-hjulsdrift.  Det loves dessuten terreng-egenskaper.

Dessuten skal den vises i september og da skal alle tekniske data også bli gjort kjent.

Det vi ser av tegningene er at her har vi noe som ikke akkurat er diskret og tilbakeholdende.  Det ser ut som om hovedformålet skal være å gi en Cullinan mindreverdighetsfølelse.

Det er ikke en linje her som ikke er lagt der for å gjøre inntrykk. Bare se på fronten med en dominerende grill og masse kantete profiler som alt sammen er holdt på plass av en tydelig ramme.

Hekken er ikke snauere. Det er så mye som skjer der at hvis du virkelig studerer den, vil det vare lenge før du får en rolig natt igjen. 

Det er vel ikke noe å si på at etter at de har oppfylt andres drømmer i femten år skal de nå endelig få oppfylt sin egen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: