Xpeng : Xpeng får hjelp av Teslabjørn - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Xpeng får hjelp av Teslabjørn
Nykommeren Xpeng knytter til seg en kunnskapsrik elbilfører. Teslabjørn skal nemlig instruere kundene i bruk av bilen. Her kan du se hvordan.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Når du kjøper en ny bil er det normalt at selgeren gir nybilkjøperen et lynkurs ved overlevering. Importøren bak Xpeng tilbyr å levere bilen på døra, og har derfor har valgt en annen løsning hvor man kan få gjennomgangen i roligere omgivelser.

De sender nemlig med kundene en ferdig innspilt introduksjonsfilm.

– Det er alltid mye spenning involvert når man overtar en ny bil, og ikke så lett å få med seg alle gode råd som selgeren gir deg sammen med bilnøklene. Alle som selger en bil ønsker jo å gi så mange gode tips og triks som mulig, men det kan bli veldig mye å huske på i et stresset øyeblikk, sier Espen Strømme, daglig leder i importøren Zero Emission Mobility AS.

Derfor har de innledet et samarbeid med Bjørn Nyland, bedre kjent som «Teslabjørn», og fått ham til å gjøre introduksjonen.

Bjørn er blant Norges største YouTubere, med over 200.000 følgere og 2 millioner månedlige avspillinger over hele verden. Nyland er anerkjent som en av våre mest profilerte eksperter på elbiler, og har følgere fra alle deler av verden.

– Selv om Xpeng ennå ikke er så kjent blant nordmenn flest, ble merket tidlig lagt merke til av alle bilinteresserte verden over. Bjørn viste tidlig interesse for Xpeng, og vi lot ham få teste den første bilen vi fikk til Norge. Hans tilbakemeldinger var veldig verdifulle både for oss og fabrikken. Han satt seg til og med inn i funksjoner vi ikke var klar over fantes i bilen, sier Strømme.

Blant funksjonene Nyland introduserer kundene til er oppsett av skjermene i cockpiten, bruk av blåtann, kamerafunksjoner og Xpilot, som er samlebetegnelsen på de avanserte førerassistentene i Xpeng.

I tillegg viser Nyland frem en rekke praktiske tips og triks som ellers ikke er like lette å oppdage.

– Bjørn kjenner bilkundene bedre enn de fleste, han har stor teknisk interesse og tillegg kan han forklare avansert teknikk på en enkel måte. Selv om Xpengs biler er meget enkle i bruk, er det også mange triks og innstillinger som kan gi deg enda mer glede av bilen, sier Strømme.

Filmen til Bjørn Nyland ligger på YouTube i både norsk og engelsk versjon. Bjørn har hatt full redaksjonell frihet i å presentere Xpeng G3. Her er den norske utgaven:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: