Maxus Euniq MPV: Nytt alternativ fra Maxus - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Nytt alternativ fra Maxus
Maxus lanserer nå en ny versjon av flerbruksbilen Euniq med større batteripakke og seks seter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Maxus Euniq 5 har vært på markedet som syvseter en periode, og du får den også som varebil med to seter. Nå lanseres en tredje variant med seks seter som også får økt rekkevidde.

Rekkevidden på nykommeren er oppgitt til 345 km (opp fra 260 km WLTP kombinert). Den har 70 kW batteripakke i stedet for 52 kWt og kan hurtiglades (DC-lading) fra 30 til 80 prosent på 35 minutter under ideelle forhold.

Bilen leveres med 2+2+2-seteløsning, noe som gir god plass og utmerket sittekomfort for både sjåføren og alle passasjerer. Bagasjeplassen er stor og romslig. De to bakerste setene kan enkelt legges ned slik at du får enda større bagasjeplass, hvis ønskelig.

Ifølge importøren har bilen en godt utstyrt standardpakke, som blant annet inneholder Apple CarPlay, panorama soltak, trådløs mobillading og en velutstyrt sikkerhetspakke. Den kan leveres med takstativ og hengerfeste som tilleggsutstyr.

– Euniq5 seksseter er en praktisk og fleksibel elbil som leverer mange av de egenskapene norske familier ser etter. Med en rekkevidde opptil 420 km bykjøring er dette en familiebil som passer vel så godt til hytteturer som hverdagskjøring. De første bilene av denne utgaven vil komme i løpet av januar og vil være leveringsklare raskt, sier salgssjef i Maxus Norge, Bernhard Jahnsen.

Euniq5 6-seter har en veiledende pris fra 419.900 kroner – et tillegg på kr 20.000 fra syvseteren med 52 kWt batteripakke.

Bilene er leveringsklare.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: