McLaren P1

McLaren P1

McLaren P1

McLaren P1
Foto: Carparazzi©
McLaren P1
Foto: Carparazzi©
McLaren P1
Foto: Carparazzi©
McLaren P1
Foto: Carparazzi©
McLaren P1
Foto: Carparazzi©

McLarens superbil på video

På Paris-utstillingen sist høst fikk vi en forsmak på McLarens neste superbil, P1. Testfasen er nå godt i gang, noe du kan se på både bilder og video.

Publisert Sist oppdatert

Den vakte oppsikt med sin spesielle design der den sto som konseptbil på Paris-utstillingen, McLarens P1.

I Frankrike fikk vi også en eksklusiv prat med designeren som har ansvar for utviklingen av den spennende sportsbilen, Frank Stephenson.

Nå slipper McLaren “offisielle spionbilder” av en kamuflert P1 på testbanen, akkompagnert av en video som gir oss flere bilder og et snev av godlåten vi kan glede oss til.

McLaren har et omfattende testprogram for P1 som skal bli verdens mest kjøreglade, på landevei så vel som på bane.

Selskapet har brukt sin erfaring fra fem tiår med Formel 1 i bilen som i stor grad er utviklet ved hjelp av avansert datateknologi. Og målet er at den skal bli like ikonisk som McLaren F1 var på 90-tallet.

Et lite antall XP-kodede biler testes nå på veier og baner verden rundt, 24/7 under meget krevende forhold. McLaren Automotive jobber tett med sine samarbeidspartnere, som Akebono (bremser), Pirelli (dekk) og Mobil 1 (oljer og kjemikalier).

Et dedikert team har til og med utviklet sin egen kamuflasje til testbilene, inspirert av racerbaner verden rundt.

Kanskje får vi se den ferdige bilen på en av årets store europeiske messer, i Genève eller Frankfurt, eller kanskje legger de verdenspremieren til Kina?

Powered by Labrador CMS