Audi Q7 er priset

Før Volvo har rukket å registrere de første XC90 på norske skilter, kommer en ny konkurrent på banen.

Publisert Sist oppdatert

Begge er store luksuriøse SUV-er som nok vil skape valgets kvaler for de som kan tenke seg en slik bil. XC90 skulle vært på markedet i april, men er noe forsinket.

Les våre førsteinntrykk av Volvo XC90

Audi lover å ha de første Q70 i Norge i juni, og nå er prisene klare.

– Vi har betydelig interesse for nye Audi Q7 etter at vi forhåndsviste bilen til et større publikum her i Norge i mars, sier Audi-direktør Harald Edvardsen-Eibak.

– Nye Audi Q7 kommer på norske veier i løpet av juni, med et høyt nivå av standardutstyr og til konkurransedyktige priser, sier Edvardsen-Eibak videre.

Norsk standardutstyr er blant annet seter i delskinn, elektrisk justerbare forseter, xenon plus med LED-kjørelys, elektrisk bakluke, 18" aluminiumsfelger, DAB +, bluetooth-tilkobling, multifunkjonsratt, lengdejustering av baksetet (andre seterad) med mer.

Quattro permanent firehjulsdrift, tiptronic automatgir og nødbrems er også standard på alle motoriseringer. Med en vektreduksjon på opptil 325 kg og et redusert C02-utstlipp på opptil 28 %, lover Audi at nye Q7 byr på både en sportslig og effektiv kjøreopplevelse.

Bilen kan leveres med 5 eller 7 seter, og på listen over tilgjengelig tilleggsutstyr finner du alt du måtte ønske.

Her er priser og data for Volvo XC90

I første runde står kun to motorer på programmet – V6 trelitere for henholdsvis bensin og diesel. Prisene for disse er som følger:

  • Audi Q7 3.0 TDI 272 hk quattro tiptronic: fra kr. 939.000
  • Audi Q7 3.0 TFSI 333 hk quattro tiptronic: fra kr. 1.078.000

– I løpet av året vil vi også starte lanseringen av flere motoriseringer; plug-in hybriden Audi Q7 e-tron quattro, og en mindre TDI-motor, sier Edvardsen-Eibak videre.

– Vi er sikre på at nye Audi Q7 byr på den teknikken, komforten og luksusen som kundene etterspør i dette segmentet, avslutter Edvardsen-Eibak.

Powered by Labrador CMS