Automessen 2022 - Foto: Jon Winding-Sørensen

Automessen 2022:

Generalprøve til Oslo Motor Show

Automessen finner nå sted hos det som het Norges Varemesse på Lillestrøm. Siste dag lørdag for alle som ønsker å møte alt av verktøy, verkstedutstyr, rekvisita og alt annet som hører til. Pluss et overraskende formidabelt utvalg bilgleder.

Utstillinger som viser løftebukker og retteutstyr har som regel en og annen bil på standen. Men det er ikke alltid de mest spennende bilene du møter der.

Mer i ID.3/XC40 segmentet.

Nye? Sikkert. Men allikevel ikke nok til at du bråstopper.

Men her har du faktisk ganske mye bråstopp også. Det begynner med noen Formelbiler med en gang du kommer inn, og fortsetter med en typisk rat car, men så kommer du inn i hallene og kan virkelig boltre deg.

Maserati-klubben har en egen stand, sågar med en MC20.

Porscher bugner, både på en stor klubbstand, og enkeltvis hos verksted-leverandører. Du får sågar en som er sprettet opp ganske solid – den står på bukk og bygges opp igjen.

Et mesterverk fra norsk hjemmebyggemiljø står på Gulfstanden. En Porsche 917 – i Gulf-farger selvfølgelig.

Litt andre dimensjoner over Fuel Fighter-bilene som studenter fra NTNU deltar med i økonomi-maraton og som de har tatt med seg hit fra Trondheim. Hvis du enda ikke har bestemt deg for studieretning, så ta en prat med de som står der, og få noen alternative ideer til hvordan man kan overleve fem år på Høyskole.

Det er mange BMW-er der, fra de potente til de veldig potente, og Buldre er på plass med et par av drifting-bilene sine.

Der det er BMW er det også Mercedes, heldigvis også noen av de mer utagerende modellene, og ikke bare historisk (og diplomatisk) korrekte.

Som sagt. Selv om ikke fastnøkler er din største pasjon, kan et besøk på Automessen vise seg verdt turen. Den er dessuten gratis for alle interesserte. Du kan skrive ut egen billett på hjemmesiden, Automessen.no.

Powered by Labrador CMS