Opel Vectra

Opel Vectra

Opel Vectra

Opel Vectra

Opel Vectra (illustrasjon)

Alt nytt under skallet

Selv om den er pakket inn i dagens karosseri, er det neste generasjon Vectra du ser på test her. Detaljene avslører Opels hemmelighet.

Publisert Sist oppdatert

Se litt nærmere på bildene så oppdager du detaljer som avslører neste generasjon av Opels rival til Mondeo og Passat. Hjulbuene er bredere enn normalt for å gi plass til økt sporvidde. Bakkeklaringen er også økt.

Bilen er nemlig bygget på Epsilon 2-plattformen som tillater et bredere og høyere karosseri for mer rom og komfort i passasjerkabinen. Og det er nødvendig når den skal hevde seg mot blant annet en ny Mondeo og en stor Passat.

Moderne

Det du ikke ser av bildene er designen til den nye modellen, men det avsløres av vår datamanipulasjon at Vectra får trekk fra Antara og Astra – de nyeste Opel-modellene. En markert Opel-front og en coupé-aktig hekk.

Ny teknologi vil gi Vectra et forsprang på konkurrentene. Traffic Assist blir tilgjengelig i de dyreste modellene. Systemet benytter en kombinasjon av laser og videokamera som skanner veien for varselskilt, markeringer og trafikk.

En 4WD-versjon kommer for første gang på mange år i Vectra, og et utvidet motorprogram vil inkludere en 200-hesters 2,7-liters V6 turbodiesel pluss en videreutvikling av dagens 2,8 V6 bensinmotor.

Med antatt salgsstart i 2008 vil nye Vectra trolig debutere i Frankfurt til høsten.

Powered by Labrador CMS