Iskald Saab-kreasjon


Saab satser på kalde dager under bil07. I motsatt fall blir det kort levetid på deres attraksjon.


Publisert Sist oppdatert

Saab on the rocks

Verdens mest miljøvennlige bygningsmateriale ... Vann.

Det er tilgjengelig i store mengder her i Norden, og i utgangspunktet en helt gratis ressurs. Resirkulerbart og en del av et naturlig kretsløp hvor mennesket ikke behøver å påvirke prosessen for at den skal gå sin gang.

Krystallklart vann, frosset til is fra vakre og rene Torne-elven i Jukkasjärvi, er et råmateriale som gjør at man kan skape spektakulære byggverk. Å bygge inn en Saab 9-3 BioPower Cabriolet reflekterer, bokstavelig talt, noen av miljøtankene til bilmerket Saab.

Funksjonelt, enkelt, så rent som mulig og minst mulig utslipp, helst null. Materialet is er også fullt nedbrytbart og resirkulerbart uten skadelige miljøpåvirkninger.

Enkel lyssetting gjør installasjonen til et blikkfang som man sjelden ser maken til.

Teamet fra Ice-Hotel Events i Jukkasjärvi har mange års erfaring med en rekke typer byggverk basert på is og vann. Det verdenskjente Ishotellet i Jukkasjärvi er et godt eksempel. Av helt naturlige grunner er hotellet åpent kun om vinteren.

Hvor lenge installasjonen blir stående utenfor Norges Varemesse er helt avhengig av vær- og vindforhold. Helst ser nok Saab-folket at termometeret kryper ned på den blå delen av skalaen neste uke.

Les også "Iskald cab"

Powered by Labrador CMS