Bestillingsklar Mercedes EQB

Nå åpner Mercedes-forhandlerne for bestilling av 7-seteren EQB. Prisene starter på 477.000 kroner.

Publisert

– Endelig kan vi ønske elektriske EQB velkommen på norsk jord. Denne bilen har vi virkelig gledet oss til, der hele syv seter, firehjulsdrift og god bakkeklaring gir modellen de egenskapene som skal til for å bli en favoritt, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge, hos Bertel O. Steen.

Rekkevidde på opptil 419 km

På hurtigladestasjon kan EQB under ideelle forhold lade med opptil 100 kW, noe som betyr at ladetiden fra 10 til 80 prosent batterikapasitet kun tar en drøy halvtime. Ved hjelp av ombordladeren kan EQB lades med opptil 11 kW via ladeboks.

EQB 300 4MATIC har 228 hestekrefter og et dreiemoment på 390 Nm. Det tar bilen fra 0 til 100 km/t på 8 sekunder. EQB 350 4MATIC er enda kraftigere med sine 292 hestekrefter og 520 Nm. Det gir en akselerasjon til 100 km/t på kun 6,2 sekunder.

Fleksible plassløsninger

Ifølge importøren kan to ekstra passasjerer med høyde på opptil 1,65 meter sitte komfortabelt i de bakerste setene. Lastevolumet i bagasjerommet strekker seg fra 465 til 1620 liter.

Bakseteryggen på andre rad kan justeres i flere steg, og hele seteraden kan justeres i lengderetning med opptil 140 millimeter. Det frigjør hele 190 liter med plass i bagasjerommet.

Baksetene i den tredje seteraden kan legges flatt ned i gulvet, slik at den mest optimale lasteplassen er tilgjengelig. Opptil fire barneseter kan settes inn i EQB fordelt på andre og tredje seterad, i tillegg til et femte barnesete i passasjersetet foran.

Les flere detaljer om Mercedes EQB i vår forhåndsomtale som inneholder stort bildegalleri

Powered by Labrador CMS