Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq 5

Hyundai oppgraderer bestselgeren

Under et år etter at bilen kom på markedet foretar Hyundai oppgraderinger på Ioniq 5 som skal gjøre bilen enda mer attraktiv.

Publisert Sist oppdatert

Ioniq 5 har fått en meget god mottagelse i Norge. Ifølge OFV ble det registrert 3557 nye biler på norske skilter i 2021. Antallet kunne vært betydelig høyere om importøren hadde fått tilgang på flere biler, for ventelistene er lange.

Hvor lange vil ikke importøren ut med, men de forteller at om du bestiller en ny bil i dag kan du regne med å få den utlevert om cirka seks måneder. Og det harmonerer godt med den oppgraderte 2023-modellen som skal være på plass i Europa i andre halvår.

Her er det du trenger å vite om Ioniq 5

Blant nyhetene er en oppgradert batteripakke med effekt på 77,4 kWt – opp fra 72,6 kWt i dagens modell som gir en rekkevidde på 460 km WLTP i modellen med firehjulsdrift. Kanskje nok til å bikke 50 mil?

En annen nyhet er at digitale speil kommer som ekstrautstyr. Små kameraer på sidene erstatter de konvensjonelle speilhusene mens et takmontert kamera gir signaler til en skjerm som erstatter det innvendige speilet.

En annen smart finesse med 2023-modellen er at den får automatisk forvarming av batteriet når du legger inn en hurtigladestasjon som destinasjon i navigasjonssystemet. Dette kan gi vesentlig raskere hurtiglading på kalde dager som vi har mange av i Norge.

Hyundai lover også en oppdatert fjæring som skal gi økt komfort.

Powered by Labrador CMS