Salgsstart for Volkswagen ID.5

Nå starter Volkswagen salget av ID.5-modellene. Det er ikke bare hekken som skiller dem fra ID.4.

Publisert Sist oppdatert

Tillegget blir cirka 18.000 kroner sammenlignet med ID.4-modellene, og mange er nok villige til å bla opp et slikt beløp for å få en bil med et mer sporty design uten at det går nevneverdig på bekostning av de praktiske egenskapene.

Mens ID.4 har en startpris (ekskl. frakt og levering) på kr 408.700 og ID.4 GTX med firehjulsdrift er priset fra 455.500, må du ut med noen tusenlapper ekstra for de nye coupé-variantene som er priset slik:

  • ID.5 fra kr 426.700 ekskl. frakt og levering
  • ID.5 GTX fra kr 473.200 ekskl. frakt og levering

Selv om nykommeren har det meste til felles med fireren, fremhever Volkswagen noen av forskjellene.

ID.5 har integrert hekkspoiler, lakkerte sidepaneler og sort tak med sølvfargede lister for at bilene skal fremstå som mer sporty.

Nykommerne leveres med større infotainment-skjerm (12“) som gjør det mer behagelig å navigere og foreta innstillinger av diverse funksjoner.

Hurtiglader på under 30 min
Begge modellene er utstyrt med den nyeste programvareoppdateringen ID. Software 3.0 med blant annet inntil 135 kW ladekapasitet. Det betyr at ID.5 med bakhjulsdrift under ideelle forhold kan hurtiglade fra 5 til 80 prosent på under 30 minutter!

ID.5-modellene leveres også med OTA (Over-the-air) oppdatering, som betyr at bilen kan holde seg oppdatert med den nyeste teknologien mens den står parkert i garasjen.

Med en utvendig lengde på 4,6 meter, og 2,77 meter akselavstand føles bilen ifølge importøren like romslig som en konvensjonell SUV i klassen over.

De hevder videre at ID.5 og ID.5 GTX er fleksible og praktiske SUV-coupér som imponerer med luftig romfølelse, også for passasjerene i baksetet.

Les mer og se stort bildegalleri her

Powered by Labrador CMS