Her er Fiat 124-prisen

Drømmer du om ny cabriolet til sommeren? Fiat 124 Spider kan fort være innenfor rekkevidde.

Publisert Sist oppdatert

Interiøret i Fiat 124 Spider er i praksis uendret fra Mazda MX-5:

Fiat 124 Spider er endelig på plass i Norge. Det vil si; de er i hvert fall rett rundt hjørnet. Men det er ikke mange som får glede seg over en ny Fiat-cab i garasjen i år – i hvert fall ikke gjennom Fiats offisielle kanaler.

Kun 25 biler er Norge tilgodesett med i år.

Les også: Et friskt pust - for 25 år siden

Det er 25 veldig heldige eiere. 124 Spider bygges av Mazda i Japan, og er en MX-5 i bunnen. Men Fiat har absolutt satt sitt eget preg på bilen, og kastet ut Mazdas sugemotorer til fordel for sin egen turbomotor.

Les vårt førsteinntrykk av Mazda MX-5 RF med kul takløsning

Det er en oppskrift som fungerer. Det gode turboskyvet gjør at de 140 hestene i Fiaten føles like sprek som den største MX-5-motoren med 160 hester, og det lekne chassiset er selve oppskriften på en god dag.

Les vårt førsteinntrykk av Fiat 124 Spider her!

Hva med prisen?
Ja, prisen! Fiat 124 Spider vil koste 400.800 kroner (inkl. frakt og levering Oslo). Det er noen tusenlapper mer enn den topputstyrte 160-hesteren av MX-5, men Fiat har i hvert fall utstyrt bilen godt.

Bose lydanlegg, parkeringssensorer, Blåtann og skinnseter er alt standard.

De første 124-ene er leveringsklare i april – akkurat i tide for den gode vårfølelsen!

PS: Det finnes også en Abarth 124 Spider, med 170 hestekrefter og frekkere styling. Denne tar ikke Fiat-importøren FCA Norway inn, men den er mulig å oppdrive også i Norge likevel.

Powered by Labrador CMS