Dobbel pall for Dennis Olsen

Dennis Olsen imponerte stort i helgen da han kjørte inn til dobbelt pallplass foran 78.000 tilskuere på TT Assen i Nederland.

Publisert Sist oppdatert

Arrangementet på TT Assen er Nederlands største motorfestival for motorsykkel og bil. Dennis forberedte seg godt foran løpet med simulator hos Red Bull og videoanalyser.

Kvalifiseringen var delt i to grupper, og Dennis som var i gruppe 1 var tidlig ute med å sette bestetid.

Han sto spent foran monitoren og fulgte med gruppe 2, og det så lenge ut som om tiden hans skulle holde til Pole Position. I aller siste sekund klarte den mer erfarende teamkompis Steijn Schothorst å slå rundetiden på sin egen hjemmebane.

- Jeg visste jeg hadde satt flere gode rundetider og håpet at det skulle holde til min første Pole Position. Steijn pushet alt han kunne og visste at han måtte slå min tid om han skulle bli raskest, sier Dennis.

- Steijn lå lenge ganske langt bak meg, men i aller siste runde fikk han alt til å stemme og satte dagens bestetid. Jeg er fornøyd med å kunne utfordre en konkurrent som har kjørt formelbil i flere år. Det viser at vi utvikler oss i riktig retning.

Det skulle kjøres to race og Dennis startet begge fra andre startspor. I Race 1 lørdag fikk han en god start og kom ut som nummer to i første runde. De fire bilene i tet kjørte fra resten av feltet og det ble mange tette fighter. Få runder før mål ble Dennis passert av slik at han endte på en fin tredjeplass.

Powered by Labrador CMS