Xpeng ned i pris

Importøren kutter prisen på Xpeng G3 allerede før de første bilene er levert. Har du allerede skrevet kontrakt? Da får du penger til overs.

Publisert Sist oppdatert

Da prisene på den kinesiske nykommeren ble lansert i mai presenterte importørselskapet Zero Emission Mobility AS en startpris på 398.000 kroner for rimeligste versjon og 419.000 for toppmodellen Premium.

Nå settes begge prisene ned med 40.000 kroner, og daglig leder Espen Strømme i importselskapet forteller hvorfor:

– Valutasituasjonen er helt annerledes nå enn da vi lanserte i april, og denne gevinsten vil vi gi videre til våre kunder. Alle som har bestilt G3 til den opprinnelige prisen skal også kompenseres slik at de mottar den samme fordelen, sier Strømme.

Zero Emission Mobility AS har også kunngjort et unikt samarbeid med MECA og NAF, som sikrer at man aldri er langt unna et sertifisert verksted. Xpengs biler leveres med et omfattende garantiprogram.

I september vil Xpeng også lansere en helt ny online bilkonfigurator, som lar deg designe og bestille bilen fra din egen stue.

– De første kundebilene som skal til Norge er i produksjon nå, og vil sendes fra fabrikken i midten av september. Kundene kan vente å motta bilene i løpet av november, sier Espen Strømme.

Powered by Labrador CMS