Nå kan du bestille fremtidsbilen

Det har blitt populært blant norske importører å la kundene forhåndsbestille fremtidsprodukter. Nå følger Mercedes etter Tesla, Audi og Jaguar.

Publisert Sist oppdatert

Norske kunder kan nå reservere neste generasjons elbil fra Mercedes-Benz, som de første og eneste i verden. Produksjonsmodellen er på størrelse med dagens GLC, får 500 km rekkevidde, 4MATIC og et design sterkt inspirert av Concept EQC. Bilen kommer til Norge i 2019, sier importøren i en pressemelding.

– Helt siden Concept EQC ble vist frem under Paris Motorshow i 2016 har våre forhandlere blitt rent ned av kunder som ville reservere den kommende modellen. Vi har jobbet med fabrikken over lang tid for å imøtekomme disse ønskene og kan i dag, som første marked i verden, lansere reservasjonsløsningen svært mange har ventet på, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz Personbil.

Via lenken https://bilkjop.mercedes-benz.no/eq-reservasjon/ velger kunden sin forhandler og betaler et depositum på 20.019 kroner for å sikre sin plass i køen.

Beløpet er fullt refunderbart frem til kjøpskontrakt er signert, og da vil kundene naturligvis ha tilgang til alle detaljer om produksjonsmodellen. Av rettferdighetshensyn er antall reservasjoner per person begrenset til én, og det vil ikke bli anledning til å selge sin plass i køen.

Les også: I kø for luksus-elbiler

I Frankfurt viser Mercedes sitt andre produkt i EQ-familien i form av Concept EQA, og en rekke andre modeller i forskjellige nisjer vil komme de nærmeste årene.

Så om du fortsatt tror elbiler er et norsk fenomen og en døgnflue, må du nok dessverre tro om igjen

Powered by Labrador CMS