Ssangyong Rodius varebil

Ssangyong Rexton

Ssangyong-importør Kjell Engebretsen

ChricoBil skal selge Ssangyong

Råde (BilNorge.no): Opel-forhandler ChricoBil blir forhandler for Ssangyong i Stor-Oslo. Avtalen er underskrevet, og i slutten av juni vil de koreanske SUV'ene være utstilt i alle forretningene til ChricoBil. I Bærum vil Bærum Bil (Citroen) selge Ssangyong.

Publisert Sist oppdatert

- Ssangyong har startet en ny fase i Norge, sier adm direktør Kjell Engebretsen. Nå har vi produktene vi vet kundene vil ha og vi har en solid leverandør med store planer om nye produkter. Det vil komme en rekke spennende nyheter og vi satser bare på firehjulstrekk og diesel. Jeg har sett nyhetene som kommer de neste årene og jeg tror mange blir overrasket.

Mange vil forhandle
Norske bilforhandlere har oppdaget at Ssangyong er et interessant agentur. Daglig kommer det henvendelser til importøren fra forhandlere som ønsker Ssangyong ”sammen med merker de alt har”. Mange var interessert i Oslo-området, og med ChricoBil på plass starter nå arbeidet med nye byer og kommuner. I Bodø vil Sentrum Bil (Subaru) selge bilene og man ser nå på mulighetene i byer som Kristiansand, Stavanger, Sandnes og i store deler av Nord-Norge.

- Vi kommer i år til å selge rundt 500 Ssangong, og det er mer enn en dobling på to år, sier Engebretsen. Og vi vil fortsette å øke med de nye modellene som vi vet kommer i 2006. Det er ikke rart mange bilforhandlere er interessert i vårt agentur. Og vi har biler som knapt konkurrere med andre merker.

”Mesterbilen”
Ssangyong kalles også for ”mesterbilen for kundene er i første rekke fagfolk ”med mesterbrev”. Tømmermestere, rørleggermestere, anleggsbedrifter og alle andre som krever noe mer av sin bil ”enn å kjøre på motorvei”. Noe av det som teller mest for kundene er hvor tung tilhenger bilen kan trekke.

Powered by Labrador CMS