Oslo Motor Show er først ut

Norge er gjenåpnet! Med sine 40.000 besøkende blir Oslo Motor Show det første, store publikumsarrangement etter nedstengningen.

Publisert Sist oppdatert

Endelig er Norge tilbake til en normal hverdag igjen. Alle restriksjoner innenlands er fjernet, med unntak av kravet om å gå i isolasjon hvis du er syk med covid-19. Det betyr blant annet at kravet om en meters avstand avvikles og at restriksjoner knyttet til arrangementer er borte.

Dermed ligner hverdagen på den gamle normalen. Det første, store publikumsarrangement hos Norges Varemesse er Oslo Motor Show den 29.-31. oktober, hvor det forventes omtrent 40.000 besøkende.

– For oss er dette helt fantastisk. Nå kan vi slippe til besøkende uten de begrensninger vi har hatt fram til nå, for eksempel bruk av tidsslotter. Det betyr plass til flere, enklere gjennomføring og et forrykende show slik vi kjenner det fra før av, sier Tommy Larssen, prosjektleder for Oslo Motor Show.

Vanvittig gøy
Stiftelsen Norges Varemesse har klart seg bra under nedstengningen, men legger ikke skjul på at de har tapt store penger i løpet av pandemien.

– Smittevernstiltakene er i seg selv kostbare, i tillegg til at vi har måtte selge færre billetter enn normalt. Nå er tiltakene heldigvis avviklet. Det er bra for oss, alle vi kjøper varer og tjenester fra og bransjene som får igjen sine møteplasser for fullt. Og ikke minst så er det vanvittig gøy å kunne ta imot alle som elsker fart og moro under normale omstendigheter, sier Tommy Larssen, prosjektleder for Oslo Motor Show.

Selv om smittevernstiltakene avvikles, er Larssen tydelig på at Norges Varemesse likevel kommer til å være opptatt av et godt smittevern på arrangementene sine.

– Vi oppfordrer fortsatt til god håndhygiene og at syke holder seg hjemme. Dette er jo fornuftige rutiner som også gjaldt før pandemien, og som er verdt å ta med seg videre. Vi skal fortsatt gjøre vårt for at viruset ikke blomstrer opp igjen, sier Larssen.

Powered by Labrador CMS