Full fart for Think City

Think har fått på plass så mange norske forhandlere at de tror på 1000 solgte biler i år. RøhneSelmer alene vil selge 500 av dem.

Publisert Sist oppdatert

Markedsdirektør Jan Brentebråten (t.v.) i Think har som mål å selge 1000 biler i Norge i år. Elbilansvarlig Anders Bjelkerud hos RøhneSelmer skal ta unna halvparten av dem. (Foto: Trygve Bæra)

Det er RøhneSelmers forhandleranlegg i Sandvika som er først ute og som blir hovedbase for elbilsatsingen. Elbilansvarlig Anders Bjelkerud hos RøhneSelmer sier at selskapet har som mål å selge 500 Think City i år, hvorav 300 fra Sandvika.

Tre andre RøhneSelmer-forhandlere er klare til å selge Think, Mathisen Auto på Kokstad ved Bergen, RøhneSelmer Lillestrøm og Røa Autoco. De to sistnevnte blir klare for Think innen påske.

RøhneSelmer blir en betydelig aktør på elbilmarkedet, for de skal også være forhandler for Buddy i Sandvika, Lillestrøm og Røa i Oslo

Think har ellers inngått avtale med tre andre forhandlere, Melhus Bil i Trondheim, Bilkilden i Stavanger og Biltrend i Tromsø.

Jan Brentebråten, direktør for markedsføring, salg og service hos Think, sier at de i løpet av året regner med å ha på plass alt i alt 15 forhandlere i Norge. I løpet av året tror han at det selges 1000 Think City i Norge, inkludert de 500 som RøhneSelmer har satt som mål.

Think City monteres hos Valmet i Finland, etter at fabrikken ble flyttet fra Aurskog på slutten av fjoråret. For det amerikanske markedet skjer produksjonen i Indiana.

Powered by Labrador CMS