Hertz gjør storinnkjøp hos Polestar

Hertz og Polestar annonserer et globalt samarbeid som inkluderer kjøp av inntil 65.000 elbiler de kommende fem årene.

Publisert Sist oppdatert

De første bilene blir tilgjengelige for europeiske kunder allerede til våren mens Nord-Amerika og Australia følger etter mot slutten av året.

I tillegg til å gjøre flåten tilgjengelig for forretningskunder og fritidsreisende, skal Hertz tilby elbiler i markedet for delingsmobilitet for å akselerere elektrifiseringen.

– Vi er glade for å bli partner med Polestar og ser frem til å introdusere deres elektriske premiumbiler i flåten vår, sier Stephen Scherr, administrerende direktør i Hertz.

– Ved å samarbeide med en ledende elbilprodusent som Polestar kan vi bidra til å akselerere innfasingen av elektriske kjøretøy og tilby privatkunder, forretningskunder og partnere innen delingsmobilitet elektriske premiumbiler og reduksjon av karbonavtrykk.

Polestar rapporterte nylig at selskapet i 2021 tredoblet salgsvolumet og forventer mer enn en dobling også dette året. Polestar forventer årlig salgsvolum på 290.000 biler i 2025.

– Polestar er forpliktet til å akselerere skiftet til elektrisk mobilitet med en fascinerende og innovativ produktportefølje, sier Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar.

– Vi glade for at Hertz har valgt Polestar som en strategisk partner på deres reise til elektrifisering.

Hertz bestiller i første omgang Polestar 2, men vil senere også innlemme nye Polestar-modeller i porteføljen.

Les vår prøvekjøring av Polestar 2

Powered by Labrador CMS