Lyst på Neiman Marcus T-bird? Glem det!

Husker du vi skrev om de første ny-generasjon Ford Thunderbird’ene? De skulle selges i et begrenset antall i en spesiell Neiman Marcus-versjon gjennom denne kjente up-market butikk-kjeden. Det eneste du ser av disse bilene er baklyset som forsvinner.

Publisert

Det tok 10 sekunder så var alle linjene opptatt. Deretter varte telefon-operatørenes jobb i nøyaktig 135 minutter – da var hver eneste bil solgt. Til 42.000 dollars hver – vesentlig høyere enn det man regner med blir sticker-prisen når bilen kommer i ordinært salg hos den Blå Ovalen.

Det eneste disse overpris-kundene har igjen foreløpig, etter å ha betalt et heftig depositum, er vissheten om at de kommer til å få en svart, med sølv topp, Thunderbird tidlig neste sommer, kanskje litt før alle i gata får sin. Krom-hjul og N-M merke på dashbord og gulvmatter gir klare signaler på at du har lagt noen ekstra dollars i dette.

Bilutstillingen i Detroit i januar vil være stedet der Ford gir detaljer om produksjon og pris.

Hvem blir den første journalisten som vil spørre om hva Ford har gjort for at denne ikke skal inneholde like mange fødsels-feil som Explorer?

Les også Lekkert og eksklusivt fra Ford

Av Jon Winding-Sørensen – Bilnorge.no

Powered by Labrador CMS