Buick skal Bli Ny

På Detroit-utstillingen i år presenterte Buick en konsept-bil de kalte LaCrosse. Noe i nærheten av den har nå fått grønt lys for produksjon. Samtidig fortelles det at ved neste års Detroit-utstilling kommer Buick med en konsept-roadster, som kanskje også har produksjonsmuligheter.

Publisert

De var to av de ledende lysene bak LaCrosse, og nå fortelles det altså at den skal erstatte Buicks aldrende Park Avenue som merkets toppmodell fra 2004.

Den andre nyheten vi kan se frem mot på Buick-standen kommende januar er altså en liten åpen en. Den, sier de som vet, vil kunne danne basis for en liten, flunkende ny sportscoupé fra GMs eldste. Buick, som ble grunnlagt i 1903, ble nemlig sentrum i den gruppen som etterhånden utviklet seg til å bli Generalens Motor.

Det er jo ellers ganske åpenbart at Buick forsøker å skaffe seg overskrifter. At de har fått Tiger Woods på laget genererer masse spalter, sommerens praktfulle, lett retro, Blackhawk prototype var meget vellykket, og den nye Rendevouz, som skal i salg til våren, blir Buick første ”truck på ca. 75 år.

Alt dette for å få tak i den yngre kunden.

BILDER:
Stort bilde av LaCrosse forfra
Stort bilde av LaCrosse bakfra
Stort bilde av Blackhawk forfra
Stort bilde av Blackhawk bakfra
Stort bilde av Blackhawk fra siden
Stort bilde av Rendezvous

LES OGSÅ:
Merkenavn og merkeemblemer: Buick

Av Jon Winding-Sørensen – Bilnorge.no

Powered by Labrador CMS