Luksus og skarpe linjer fra Cadillac

Når USAs luksusmerke nummer én skal vise frem et nytt SUV-konsept holder det ikke å lage noe som ligner på alt mulig annet. De unike linjene er hentet fra to konsepter som de har besluttet å sette i produksjon, Evoq roadster og luksus-sedanen Imaj.

Publisert

Vizon er laget for å ha alle Cadillacs luksuriøse egenskaper på veien samtidig som den kan heves for å ta seg frem i mer ulendt terreng. Konstant 4-hjulstrekk sørger for gode klatreegenskaper når du beveger deg utenfor allfarvei.

Selv om den er rommelig er den bare bygget for fire personer som alle sitter i sitt separate skinnsete. Setene er utstyrt med både oppvarming og kjøling. Bilens midtkonsoll går gjennom hele passasjerkabinen og skiller de to baksetene. Og du finner selvsagt alle moderne hjelpemidler som infotainment system for passasjerer og OnStar for føreren. Videre er bilen utstyrt med traction control av mest moderne slag, talestyrt telefon, cruisecontrol med anti-kollisjon funksjon og en rekke andre avanserte egenskaper.

Et stort todelt soltak drives elektrisk og gir mengder av friskluft i den romslige kabinen. V8-motoren på 4,2 liter er fra Northstar og yter over 400 hk.

Cadillac Vizon skal debutere på Detroit utstillingen tidlig 2001. Vel verd et USA-besøk!

BILDER:
Stort bilde forfra
Stort bilde bakfra
Stort bilde fra siden
Stort bilde av interiør

Av Terje Ringen – Bilnorge.no

Powered by Labrador CMS